• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00

» Garantie

Als consument heeft u het recht van twee jaar garantie op uw product, mits voldaan wordt aan de algemene voorwaarden. Op de garantietermijn geldt onverminderd de wettelijke regeling betreffende garantie en conformiteit. Mocht een product binnen de garantietermijn defect gaan, dan kunt u altijd rekenen op herstel of vervanging. Voor zakelijke aankopen geldt echter de fabrieksgarantie. Als u aanspraak wilt maken op de garantie, dan kunt u dit op twee manieren doen:
  • Contact met ons opnemen, en het product naar ons retourneren. Retourneren is mogelijk door het product goed verpakt en verzekerd naar ons te verzenden. U kunt het product ook op afspraak bij ons ter reparatie aanbieden, het is niet mogelijk om ter plaatse op de afhandeling te wachten i.v.m. de benodigde tijd voor onderzoek, testen en reparatie. Dit alles heeft één doel: het goed en definitief oplossen van de storing. Als u de originele verpakking, verzenddoos en opvulmateriaal bewaard en meebrengt kunnen wij, om het ongemak te verminderen, uw product gratis naar u terugsturen.Vergeet in beide gevallen niet het aanvraagformulier voor onderzoek en/of reparatie mee te zenden/brengen!
  • Direct contact opnemen met de fabrikant van het betreffende product zonder tussenkomst van ons. Door deze directe afhandeling bespaart u hiermee tijd en geld, want in veel gevallen bieden fabrikanten rechtstreeks (on-site) garantie aan of een gratis afhaal (pick-up) service. Wij willen hiermee echter niet onze verantwoordelijkheid afschuiven, dus u kunt altijd alsnog contact met ons opnemen.
Overige informatie over de garantieafhandeling kunt u vinden in ons aanvraagformulier voor garantie.
Klik hier en download instructies en het aanvraagformulier voor onderzoek en/of reparatie van uw PC.

» Annuleren

Wilt u een bestelling annuleren? Laat het dan zo spoedig mogelijk weten. Bij voorkeur per e-mail zodat wij uw annulering ook buiten kantoortijden ontvangen en kunnen verkomen dat uw bestelling toch geassembleerd en verzonden wordt. Vermeld daarbij uw naam, adres en ordernummer. Consumenten hebben het recht om een bestelling zonder opgaaf van reden te annuleren of herroepen. Het herroepingsrecht geldt uitsluitend voor consumenten en niet voor zakelijke klanten.

Is uw bestelling al verzonden? Zorg er altijd voor dat u uw bestelling aanneemt aan de deur en/of ophaalt bij het postkantoor, ook al wilt u gebruik maken van uw herroepingsrecht. Mocht u dit niet doen, dan worden extra kosten voor de retourzending door de transporteur bij ons in rekening gebracht, waardoor wij genoodzaakt zijn om de kosten voor deze retourzending aan u door te belasten.

Heeft u de bestelling ontvangen? Stuur ons een email met daarin het ordernummer of factuurnummer en de mededeling welk product u wilt annuleren, of stuur het ingevulde herroepingsformulier retour. Hierna kunt u het product op uw kosten naar ons retourneren. Zie hieronder bij Retourneren de uitleg over het goed verpakt en verzekerd retourneren van het product. Het bedrag dat u voor het product heeft betaald wordt binnen 14 dagen, nadat wij uw retourzending hebben ontvangen, teruggestort op uw bankrekening. Vergeet niet uw rekeningnummer te vermelden!

» Retourneren

Wenst u een product te retourneren? Neem dan alstublieft vooraf even contact met ons op. Wij vertellen u dan graag hoe u het product goed verpakt, snel en veilig kunt retourneren. Als verzender bent u verantwoordelijk voor het product totdat het product bij ons is retourgekomen. Verpak het product daarom bij voorkeur in de originele productverpakking én verzenddoos met opvulmateriaal. Wij adviseren u om het product verzekerd te laten verzenden tegen nieuwwaarde. Bij een beschadiging of verdwijning zal de transporteur aan u het schadebedrag uitkeren. Als u de zending niet verzekerd laat verzenden kunt u ingeval van schade of vermissing geen aanspraak maken op een vergoeding of op de eventueel aanwezige productgarantie. Mocht het product beschadigd bij ons retourkomen, dan kan wegens waardevermindering de kosten voor herstel in mindering gebracht worden op het retour te ontvangen aankoopbedrag. Wij vergoeden geen verzendkosten voor het retourneren van een product, maar het is op afspraak wel mogelijk om uw product op ons adres aan te bieden. De betaling ontvangt u echter per bank en niet contant retour.

TIP: PostNL biedt u de Online Verzendservice (zie https://onlineverzendservice.postnl.nl/). Daar kunt u eenvoudig online uw zending aanmaken en betalen. Uw zending is dan standaard verzekerd tot € 500,00 én u kunt de zending bij u thuis laten ophalen!

» Klachtenafhandeling

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft.
Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven.
Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch.
 
Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Onze gegevens:

MINI-PC.NL
Retselseweg 2-A
5473 HC  Heeswijk-Dinther
Nederland
E: info@mini-pc.nl
T: +31 (0)85 - 800 60 60
        
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
 
Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar MINI-PC.NL bij is aangesloten.  Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

» Herroepingsrecht

Als consument heeft u bij het kopen op internet recht op een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag u het terugsturen zonder opgaaf van reden. Uitzonderingen hierbij zijn bijvoorbeeld op maat geassembleerde pc's en software waarvan de verpakking geopend is.

Gebruik maken van het herroepingsrecht is wettelijk aan een aantal regels verbonden. Zo moet tijdens de afkoelingsperiode zorgvuldig worden omgaan met het product en de verpakking. Het product mag beperkt gebruikt worden om te beoordelen of de consument het wil aanschaffen. Hierbij moet worden gedacht aan dezelfde wijze van gebruik zoals zal plaatsvinden bij een winkelaankoop. Indien u gebruikt wilt maken van uw herroepingsrecht, moet u het product inclusief alle geleverde toebehoren en inclusief verpakking retourneren. Producten die beschadigd, incompleet of voor langere tijd gebruikt zijn, komen niet voor restitutie in aanmerking.

De kosten en het risico van het retour zenden zijn voor uw rekening. Wij zullen binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending het aankoopbedrag aan u terugbetalen. Daarvoor ontvangen wij graag uw bankrekeningnummer.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op zakelijke aankopen. Maak daarom een afzonderlijk account aan (zonder bedrijfsnaam in het factuur- en afleveradres) als u voor persoonlijk gebruik wilt bestellen en gebruik wilt maken voor het herroepingsrecht.

U mag een product retourneren binnen het herroepingsrecht indien:
• U een account heeft aangemaakt als privé persoon en niet als bedrijf.
• U het product niet gebruikt heeft, slechts kortstondig getest.
• Er geen zichtbare schade op het product te vinden is of duidelijke tekenen van gebruik zichtbaar zijn.
• Het product en alle onderdelen die erbij horen, in dezelfde staat wordt geretourneerd zoals het naar u was verstuurd.

Speciale gevallen waarbij u geen gebruik mag maken van het herroepingsrecht:
• Producten die voor u gemaakt/besteld/geassembleerd zijn naar uw eigen persoonlijke specificaties.
• Verzegelde audio of video-opname producten of computer software die u geopend heeft.
• Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn.

We zullen het te crediteren bedrag verminderen indien:
• Producten door gebruiker of onderweg terug naar ons zijn beschadigd.
• Producten of verpakkingen beschadigd, beschreven of beplakt zijn (zodat het niet als nieuw verkocht kan worden).
• Onderdelen ontbreken (handleidingen, kabels, adapters, enz.) in de retourzending.

Klik hier om het herroepingsformulier te downloaden.

     

Gebruik van deze site betekent dat u onze voorwaarden, privacybeleid en disclaimer accepteert.
Copyright © 2003 - MINI-PC.NL